Stages

Erken leerbedrijfBij Brinks Transport is er altijd ruimte voor talent. Ben je student op voortgezet onderwijs, mbo of hbo? Brinks Transport biedt jou een leerzame, passende stage waar je veel praktijkervaring op kan doen. Hierbij hebben wij de stagemogelijkheden op een rij gezet:

Oriëntatie stage

Je volgt je opleiding en je hebt wel een idee dat je binnen Transport en Logistiek wilt gaan werken. Toch wil je graag zeker weten of het beeld dat je hebt, juist is. Dan kun je een oriëntatiestage, ook wel inkijk- of snuffelstage genoemd, gaan volgen. In deze, meestal korte, stageperiode bij Brinks Transport bekijk je of de praktijk in relatie tot je opleiding voldoet aan je verwachtingen.

Meewerkstage (MBO/HBO)

Ben je opzoek naar een uitdagende stage waarbij je veel zult leren over Transport en Logistiek? Tijdens een meewerkstage bij Brinks zal je de kennis en vaardigheden die je leert in je opleiding in praktijk brengen. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uitvoeren die horen bij je opleiding. Wij bieden verschillende stages aan voor de onder andere volgende opleidingen:

  • Logistiek en Economie (HBO)
  • Commercie (MBO/HBO)
  • Manager Transport en Logistiek (MBO 4)
  • Logistiek supervisor (MBO 4 BOL/BBL)
  • Logistiek teamleider (MBO 3 BOL/BBL)
  • Logistiek medewerker (MBO 2, BOL / BBL)
  • Chauffeur wegvervoer (MBO 2 BBL)
  • Bedrijfsautotechnicus (MBO BOL /BBL)

Zie voor de BBL trajecten ook 'werken en 'leren'. Daarnaast staan onze stageplaatsen met meer informatie stagemarkt.nl.

Staat jou opleiding er niet bij, maar zou jij ook graag stage lopen bij Brinks? Informeer naar de mogelijkheden.

Afstudeerstage (MBO/HBO)

Tijdens een afstudeer stage ga je onderzoek doen binnen Brinks Transport. Dit onderzoek heeft een door jou zelf ingebracht thema. Het is belangrijk dat de Brinks ook belang en behoefte heeft aan dit onderzoek. Je sluit het onderzoek af met een scriptie, waarmee je je studie afrond.

Starters functies

Ook zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven starters. Kijk bij onze vacatures of er een passende functie voor jou tussen zit.

Interesse?

Stuur dan je motivatie brief en je cv met pasfoto met de titel van de soort stage die je zoekt, naar onderstaande gegevens (voorkeur per mail). Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw T. Brinks – Hospers op onderstaand telefoonnummer.

Brinks Transport Rijssen
T.a.v.: mevrouw T. Brinks-Hospers
Postbus 159
7460 AD Rijssen
Telefoon: 0548-538696
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.