Over ons

Brinks Transport Rijssen B.V. is een logistiek dienstverlener, die thuis is in alle segmenten van de logistieke markt. Brinks zorgt ervoor dat uw goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats, op de beste manier en tegen een redelijke prijs worden afgeleverd. Maar Brinks is meer dan alleen een transportbedrijf.

Brinks Transport Rijssen B.V. levert logistieke totaal-oplossingen op maat. U als klant bepaalt hoe ver onze dienstverlening precies moet gaan. Door ons uitgebreide dienstenpakket kunnen we voor elke situatie de beste oplossing realiseren.

De organisatie van Brinks Transport Rijssen B.V. bestaat uit drie diensten, die elkaar aanvullen en versterken.

Transport & distributie

Brinks Transport en distributie vervoer en distribueert diverse ladingen; van keukens tot badkamers en van meubilair tot horeca-interieurs. Wij vervoeren ook complete ladingen, zoals palletladingen en allerhande stuk- en zakgoed.

Warehousing

Brinks Warehousing slaat uw voorraden voor korte of langere tijd op, zodat u uw voorraadkosten tot een minimum kunt beperken. Bent u een ondernemer zonder magazijn? Geen probleem, wij verzorgen uw opslag en voorraadbeheer, inclusief het samenstellen en afleveren van de bestellingen van uw opdrachtgevers.

Verhuizingen & inboedelopslag

Brinks Verhuizingen & Inboedelopslag verzorgt nationale en internationale verhuizingen van zowel bedrijven als particulieren, over land en over zee. U kunt uw inventaris en inboedel dan laten opslaan in een geventileerde container van Brinks, zo lang als dat nodig is. Deze containers worden opgeslagen in een verwarmde en beveiligde ruimte.