Kwaliteit & Service

Brinks Transport staat voor kwaliteit! Kwaliteit in onze dienstverlenging, in het meedenken in uw logistieke uitdagingen, maar ook in de uitvoer en nazorg. Dit blijkt mede uit door de volgende certificatie;

Hofleverancier

HofleverancierHet predicaat 'Hofleverancier' staat onder meer voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de Vorst tegenover de begunstigde. Wij als Brinks zijn Trots dat wij dit predicaat mogen dragen.


Erkend verhuizer

Erkend verhuizerErkende Verhuizers voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend reviewsysteem van Klantenvertellen. En je kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties. Zo heb je de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om je verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, jouw inboedel en het milieu.

ISO 9001 - 2015

ISO 9001 - 2015Het kwaliteitsmanagementsysteem van Brinks Transport is gecertificeerd door Dekra volgens de norm ISO 9001:2015. In het kader van deze certificatie zijn onder meer de werkprocessen, communicatie en kwaliteitsbewaking binnen het bedrijf getoetst.

Keurmerk Transport & Logistiek

Keurmerk Transport & LogistiekHet Keurmerk Transport & Logistiek is een overkoepelend keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Dat betekent dat Brinks Transport, voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo legt het keurmerk de basis voor een gezond bedrijf en richt het zich op verdere groei van succesvol ondernemerschap.

Euromovers

EuromoversBrinks Transport Rijssen maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa, o.a. de VS, Rusland, China, Australi├ź en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd. De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende nationale/internationaal opererende bedrijven. Voor de klant betekent het dat de verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.