VERHUIZEN? VRAAG HIER UW OFFERTE AAN
AANVRAGEN
VERHUIZEN? VRAAG HIER UW OFFERTE AAN
AANVRAGEN
VERHUIZEN? VRAAG HIER UW OFFERTE AAN
AANVRAGEN
VERHUIZEN? VRAAG HIER UW OFFERTE AAN
AANVRAGEN

Brinks Verhuizingen

Brinks verhuist al meer dan 150 jaar en daar zijn we trots op. Ons familiebedrijf beschikt over een ruimte ervaring wat zich vertaalt in onze deskundige werkwijze. Wij verzorgen nationale en internationale verhuizingen van zowel bedrijven als particulieren, over land en over zee.

De verhuisadviseur helpt u op weg.

Aanpak

U gaat verhuizen. Uw nieuwe huis is beschikbaar en nu moeten uw meubels en andere spullen verhuist worden. Brinks zorgt ervoor dat uw goederen op een veilige en efficiënte manier worden vervoerd. Hiermee beperken wij de kosten en risico’s van uw verhuizing. Elke verhuizing is anders. De omvang, aard en samenstelling van de inboedel is elke keer weer anders. Hetzelfde geldt voor de omstandigheden op het ophaal- en afleveradres en de afstand tussen beide adressen.

Van inboedel tot archief

De verhuizers van Brinks verhuizen alles. Op verzoek pakken zij alles voor u in en pakken zij het op de plaats van bestemming weer uit. Ook het verhuizen van bijvoorbeeld archieven behoort tot onze werkzaamheden. Wilt u zelf inpakken, dan geven wij u deskundig advies hoe u dit het beste kunt doen. Het inpakmateriaal, zoals dozen en papier, stellen wij beschikbaar.

 


Inboedelopslag

Brinks zorgt voor de opslag van uw inboedel als dat tijdelijk nodig is. In houten, goed ventilerende containers worden uw kostbaarheden opgeslagen. In een speciale verhuiswagen staan containers waarin u het materiaal kunt opslaan. Wilt u de container zelf inpakken, dan is dat ook mogelijk. De ingepakte containers worden bij Brinks opgeslagen en niet eerder geopend dan wanneer u daarom vraagt.

Heeft u een speciaal object en wilt u dit tijdelijk opslaan? Wij zorgen ervoor en slaan alles voor u op in gedegen en veilige opslagruimten. Uw spullen zijn bij ons in goede handen.

Vragen? Wij bellen u

Vul uw gegevens in en wij bellen u tijdens kantooruren terug.

Naam(*)

Vul uw volledige naam in
Telefoonnummer

Invalid email address.


Ongeldige invoer